Сорт чи гібрид (F1): Сорт Висота рослини: Високорослий (180 см) Період від посіву до початку плодоношення: Середньостиглий (90-100 днів) Сортотип: Біф-томат Умови вирощування: Відкритий/закритий ґрунт Колір плоду: Малиново-рожевий Форма плоду: Плескато-округла Середня вага плоду: 350 г і більше Смак і консистенція плоду: Насичений солодкий з сильним ароматом Спосіб висадки: Розсада 50-60-денного віку Врожайність: 6-7 кг/м²
Особлива відмінність:
Томат (помідор) Цукровий Бізон – даний сорт має стійкість до грибкових хвороб, високу продуктивність, дружнє дозрівання плодів та високі смакові якості (дуже солодкий).
Загальна інформація (Опис):
Томат Цукровий бізон - середньостиглий (90-100 днів) високоврожайний великоплідний сорт, рекомендований для вирощування у закритому ґрунті.
Кущ індетермінантний, розлогий, висотою 180 см, потребує підв’язки й пасинкування.
Плоди плескато-округлі, злегка ребристі, рожевого забарвлення, масою 350 г.
Щільний соковитий м’якуш відрізняються неймовірним солодким смаком і сильним ароматом.
Урожайність 6-7 кг/м2.
Цінується за стійкість до грибкових хвороб, високу продуктивність, дружнє дозрівання плодів, високі смакові якості, які чудово розкриваються в будь-якому вигляді.
Особливості вирощування:
Вирощують томати зазвичай розсадним способом.
Глибина загортання насіння 1,0-1,5 см.
Проростає при температурі +12-13°С, оптимальна для розвитку рослини +22-27°С.
Норма висіву насіння для отримання розсади 0,1-0,2 г/10 м².
Висаджують розсаду у віці 50-60 днів.
Густота стояння рослин 3-4 шт./м².
Томат вибагливий до освітлення, добре відгукується на внесення органічних і мінеральних добрив.