Томат (помідор) Де Барао Помаранчевий 0,1 г (Традиція)
Садиба
12308
11,00
грн.
грн.
Купити
Виробник: Україна
Сорт чи гібрид (F1): Сорт Висота рослини: Високорослий, 150-200 см Період від посіву до початку плодоношення: Середньопізній, 120-125 днів Умови вирощування: Відкритий/закритий грунт Сортотип: Сливка Колір плоду: Помаранчевий Форма плоду: Округло-овальна Середня вага плоду: 60-100 г Зелена пляма біля плодоніжки: Відсутня Cмак і консистенція плоду: М'ясиста, густа Призначення: Для свіжого споживання, консервування Спосіб висадки: Розсада 60-65-денного віку Стійкість до захворювань і шкідників: Фузаріозу, вертицильозу, фітофторозу Рекомендована густота стояння рослин, шт/м2: 2,0 - 3,0 Особливості вирощування: Кілкова, пасинкування у 1-2 пагони
Особлива відмінність:
Томат (помідор) Де Барао Помаранчевий – даний сорт відрізняється потужними рослинами, тривалим періодом плодоношення. Плоди використовують для всіх видів консервування, не лопаються, не ушкоджуються під час транспортування. Урожайність до 20 кг з куща.
Загальна інформація (Опис):
Томат Де Барао помаранчевий - індетермінантний (1,5-2 м) середньопізній, стійкий до засухи та фітофторозу сорт.
Відзначається довгим періодом плодоношення, високою врожайністю, холодостійкістю, лежкістю.
Плоди помаранчевого кольору, масою 60-100 г, гарно виглядають на грядці та у консервації. Насіння висівайте у другій декаді лютого - першій березня.
Після того, як утвориться другий справжній лист - пікіруйте, заглиблюючи до сім'ядольних листочків.
У відкритий грунт висаджуйте 55-60 денну розсаду, тільки після загрози весняних заморозків.
Висадку на постійне місце краще проводити у похмуру, вологу погоду.
Особливості вирощування:
Середньопізній, високорослий сорт, вирощується як у відкритому ґрунті так і теплицях, розсадним способом.
Мінімальна температура проростання насіння 12 - 15°С, оптимальна 22 – 25°С, сходи починають з’являтися вже на 5 – 6 добу.
У віці 60 – 65 діб розсаду висаджують на постійне місце.
Густота стояння становить 2 – 3 рос/м².
Найкращий розвиток культури спостерігається за температури 25 - 30°С.
Бутони осипаються при зниженні температури до 13 -15°С, при 8°С рослина припиняє свій ріст.
Освітленість значною мірою впливає на формування врожаю, тому необхідно обирати місця з достатньою кількістю сонячного світла.
Культура посухостійка, але недостатня кількість вологи погано впливає на розвиток рослини, якість та кількість врожаю, плоди стають дерев’янистими, шкірка грубішає.
За надмірної вологості, коренева система загниває, рослина починає хворіти і гине.
До розтріскування плодів можуть призводити різкі коливання вологості ґрунту і повітря, а при тривалій посухі плоди вражаються вершинною гниллю.
Томат не надто вибагливий до родючості ґрунту, але найкраще росте та дає врожаї високої якості на легких добре прогрітих з нейтральною реакцією суглинках.
Рослина потребує значної кількості поживних елементів особливо в період цвітіння та плодоутворення, тому внесення органічних добрив позитивно впливає на рослину.