Томат (помідор) Де Барао Помаранчевий 0,1 г (Традиція)

Садиба
12308
11,00
грн.
Виробник:
Україна

Сорт чи гібрид (F1):
Сорт
Висота рослини:
Високорослий, 150-200 см
Період від посіву до початку плодоношення:
Середньопізній, 120-125 днів
Умови вирощування:
Відкритий/закритий грунт
Сортотип:
Сливка
Колір плоду:
Помаранчевий
Форма плоду:
Округло-овальна
Середня вага плоду:
60-100 г
Зелена пляма біля плодоніжки:
Відсутня
Cмак і консистенція плоду:
М'ясиста, густа
Призначення:
Для свіжого споживання, консервування
Спосіб висадки:
Розсада 60-65-денного віку
Стійкість до захворювань і шкідників:
Фузаріозу, вертицильозу, фітофторозу
Рекомендована густота стояння рослин, шт/м2:
2,0 - 3,0
Особливості вирощування:
Кілкова, пасинкування у 1-2 пагони

Особлива відмінність:

Томат (помідор) Де Барао Помаранчевий – даний сорт відрізняється потужними рослинами, тривалим періодом плодоношення. Плоди використовують для всіх видів консервування, не лопаються, не ушкоджуються під час транспортування. Урожайність до 20 кг з куща.

Загальна інформація (Опис):

  • Томат Де Барао помаранчевий - індетермінантний (1,5-2 м) середньопізній, стійкий до засухи та фітофторозу сорт.
  • Відзначається довгим періодом плодоношення, високою врожайністю, холодостійкістю, лежкістю.
  • Плоди помаранчевого кольору, масою 60-100 г, гарно виглядають на грядці та у консервації. Насіння висівайте у другій декаді лютого - першій березня.
  • Після того, як утвориться другий справжній лист - пікіруйте, заглиблюючи до сім'ядольних листочків.
  • У відкритий грунт висаджуйте 55-60 денну розсаду, тільки після загрози весняних заморозків.
  • Висадку на постійне місце краще проводити у похмуру, вологу погоду.

Особливості вирощування:

  • Середньопізній, високорослий сорт, вирощується як у відкритому ґрунті так і теплицях, розсадним способом.
  • Мінімальна температура проростання насіння 12 - 15°С, оптимальна 22 – 25°С, сходи починають з’являтися вже на 5 – 6 добу.
  • У віці 60 – 65 діб розсаду висаджують на постійне місце.
  • Густота стояння становить 2 – 3 рос/м².
  • Найкращий розвиток культури спостерігається за температури 25 - 30°С.
  • Бутони осипаються при зниженні температури до 13 -15°С, при 8°С рослина припиняє свій ріст.
  • Освітленість значною мірою впливає на формування врожаю, тому необхідно обирати місця з достатньою кількістю сонячного світла.
  • Культура посухостійка, але недостатня кількість вологи погано впливає на розвиток рослини, якість та кількість врожаю, плоди стають дерев’янистими, шкірка грубішає.
  • За надмірної вологості, коренева система загниває, рослина починає хворіти і гине.
  • До розтріскування плодів можуть призводити різкі коливання вологості ґрунту і повітря, а при тривалій посухі плоди вражаються вершинною гниллю.
  • Томат не надто вибагливий до родючості ґрунту, але найкраще росте та дає врожаї високої якості на легких добре прогрітих з нейтральною реакцією суглинках.
  • Рослина потребує значної кількості поживних елементів особливо в період цвітіння та плодоутворення, тому внесення органічних добрив позитивно впливає на рослину.

Вид Насіння: Помідори

Також Вас можуть зацікавити