Сорт чи гібрид (F1): Сорт Група стиглості: Середньостиглий (110-115 днів) Вид: Великоплідний Забарвлення поверхні плоду: Насичене помаранчево-червоне Забарвлення м'якушу: Оранжеве Вага плоду: 10-15 кг
Особлива відмінність:
Гарбуз Руж Віф де Тамп – даний сорт характеризується стійкістю до більшості хвороб та має високу лежкість.
Загальна інформація (Опис):
Середньостиглий (110-115 днів) високоврожайний сорт великоплідного гарбуза з високим вмістом каротину.
Плоди пласкуваті, насиченого помаранчево-червоного кольору, сегментовані, масою до 10-15 кг.
М’якуш оранжевий, щільний, із прекрасними смаковими якостями.
Сорт відзначається стійкістю до більшості хвороб і високою лежкістю.
Гарбуз даного сорту здебільшого використовується для приготування соків і пюре, а також супів, запіканок.
Гарно підходить для декору.
Особливості вирощування:
Висівають культуру, коли ґрунт прогріється до 10-12°C і мине загроза весняних приморозків.
Глибина загортання насіння 5-6 см.
Оптимальна температура для проростання +18-22°С, а для росту й формування врожаю +25-27°С.
Зниження температури після появи сходів до -1°С призводить до загибелі паростків, а похолодання в період квітування до +12-15°С може привести до опадання бутонів і квіток.
Кислі й перезволожені ґрунти для вирощування гарбуза непридатні.