Перець солодкий Іспанський (Червоний) 20 шт. (СЦ)

Садиба
12267
15,00
грн.
Виробник:
Service plus (Франція)

Сорт чи гібрид (F1):
Сорт
Група стиглості:
Ранньостиглий 93-105 днів
Місце вирощування:
Відкритий/закритий грунт
Сортотип:
Болгарський
Габітус і висота рослини:
60-80 см
Забарвлення плоду в технічній / біологічній стиглості:
Зелене / червоне
Середня вага плоду:
110-200 г
Товщина стінки плоду:
5,0-6,0 мм
Особливості росту плодів:
Пониклі
Стійкість до хвороб:
Бактеріальних і грибкових захворювань
Використання:
Для споживання у свіжому вигляді, кулінарії, консервування, заморожування, гриль.

Особлива відмінність:

Перець солодкий Іспанський (Червоний) – даний сорт відрізняється подовженим періодом плодоношення, відмінними смаковими якостями плодів, урожайність 7 кг/м2.

Загальна інформація (Опис):

  • Іспанський – ранньостиглий сорт солодкого перцю.
  • Рослина напіврозлога, висота куща 60-70 см,
  • Плоди крупні, видовжено-конусовидні, ребристі, оригінальної форми, глянцево-червоного кольору, масою 200 г.
  • Товщина стінок 4-5 мм.
  • Тривалий період віддачі врожаю, високі смакові якості, для вирощування у відкритому грунті та під плівковими укриттями.

Особливості вирощування:

Сорт вирощується через розсаду у відкритому ґрунті та теплицях.
Починає простати насіння при 13°С, на постійне місце висаджують коли мине загроза весняних приморозків і розсада досягне 2 місячного віку.
Густота стояння становить 3 – 6 рос/м².
Найкраща температура для росту і розвитку рослини становить 25 - 30°С.
Підвищення температури до 35°С, а також низька вологість повітря значно підвищують ризик опадання зав’язі та квіток.
Низька вологість ґрунту та відсутність необхідної кількості світла значно знижують якість плодів вони ростуть неправильної форми, дрібні.
Одним з важливих факторів який впливає на якість врожаю є родючість ґрунту та вміст в ньому поживних речовин.
Він має бути нещільним з нетральною реакцією та великим вмістом органіки та мінеральних добрив.

Вид Насіння: Перець Солодкий

Також Вас можуть зацікавити