Гарбуз Новинка 10 г (Садиба)

Садиба
12407
15,00
грн.
Виробник:
Україна

Сорт чи гібрид (F1):
Сорт
Група стиглості:
Середньостиглий (125-135 днів)
Вид:
Мускатний
Забарвлення поверхні плоду:
Оранжеве з рожевим відтінком
Забарвлення м'якушу:
Темно-жовтогаряче
Вага плоду:
4-5 кг

Особлива відмінність:

Гарбуз Новинка – даний сорт тонкошкірий, солодкий, посухостійкий.

Загальна інформація (Опис):

  • Гарбуз Новинка - середньостиглий (125-135 днів) мускатний сорт гарбуза для вирощування в усіх зонах України, який зовні і за смаковими якостями нагадує сорт Арабатський.
  • Рослина сильноплетиста, плід грушоподібної форми, оранжевий із рожевим відтінком, гладенький або слабо сегментований, середньою масою 4-5 кг, із тонкою корою.
  • М’якуш темно-жовтогарячий, товщиною 4-8 см, солодкий, щільний і дуже смачний.
  • Урожайність 5-7 кг/м2, плоди зберігаються 6-8 місяців.
  • Сорт посухостійкий.
  • Універсального використання: з нього роблять соки, пюре, використовують у кондитерських виробах і для дієтичного харчування, дуже добре смакує в гарбузовій каші.

Особливості вирощування:

  • Висівають культуру, коли ґрунт прогріється до +10-12°С і мине загроза весняних приморозків.
  • Глибина загортання насіння 5-6 см.
  • Оптимальна температура для проростання +18-22°С, а для росту й формування врожаю +25-27°С.
  • Зниження температури після появи сходів до -1°С призводить до загибелі паростків, у період квітування при 12-15°С можливе опадання бутонів і квіток.
  • Оптимальна густота стояння 1,0-1,5 рослини/м2.
  • Кислі й перезволожені ґрунти для вирощування гарбуза непридатні.

Вид Насіння: Гарбузи

Також Вас можуть зацікавити