Баклажан Алмаз 5 г (Садиба)

Садиба
12398
51,00
грн.
Виробник:
Україна

Сорт чи гібрид (F1):
Сорт
Термін дозрівання:
Середньостиглий (119-130 діб)
Формування рослини, підв’язування:
Не потребує формування, підв'язки
Придатний для вирощування:
Закритий і відкритий ґрунт
Форма плоду (сортотип):
Видовжено-циліндрична (сортотип Алмаз)
Забарвлення шкірки плоду:
Темно-фіолетова
Середня вага плоду:
120-180 г
Врожайність:
4 кг/м²

Особлива відмінність:

Баклажан Алмаз – даний сорт немає гіркоти, чашечка без шипів, стійкий до вірусних захворювань, добре витримує спеку, невибагливий у догляді.

Загальна інформація (Опис):

  • Баклажан Алмаз - середньостиглий (119-130 діб), середньорослий (40-60 см), перевірений часом сорт для відкритого та закритого ґрунту.
  • Плід циліндричний, видовжений 14-17 см, маса плоду 120-180 г, чашечка без шипів.
  • М’якуш щільний із зеленкуватим відтінком, без гіркоти.
  • Середня врожайність 4 кг/м².
  • Стійкий до вірусних захворювань, добре витримує спеку.
  • Плоди смажать, тушкують, готують на грилі, вони відмінно підходять для консервації, маринування, засолки та заморозки.
  • Стабільна урожайність, невибагливість у догляді, чудові смакові та кулінарні якості забезпечують сорту його довготривалу популярність.

Особливості вирощування:

  • Вирощують баклажани зазвичай розсадним способом.
  • Сіють на глибину 1 см.
  • Сходи з’являються на 8-12 день при оптимальній температурі для росту рослин +17-25°С.
  • Висаджувати розсаду на грядку потрібно в віці 55-60 днів.
  • Густота стояння рослин 1,5–3,5 шт./м².
  • При низькій вологості та температури нижче +15°С запилення призупиняється, квітки та зав’язі опадають.
  • Для більшого врожаю, після утворення 5-6 плодів, видаляють бічні пагони, а над третім листком, вищим від останньої зав’язі, прищипують стебло.
  • Важкі і холодні ґрунти непридатні для цієї культури, вона добре відгукується на внесення добрив або перегною.

Вид Насіння: Баклажани

Також Вас можуть зацікавити