Виробник: Bejo Zaden (Нідерланди) Сорт чи гібрид (F1): Сорт Група стиглості: Середньорання (105-110 днів) За смаком: Гостра Форма плоду: Округла Колір зовнішніх плівок: Темно-червоний Колір соковитих лусок: Рожево-фіолетовий Зберігання, місяців: 6-8 Вага плоду: 90-120 г Діаметр плоду: 5-8 см
Особлива відмінність:
Цибуля ріпчаста Ред Барон – адаптований для різних умов вирощування сорт гострої червоної цибулі.
Загальна інформація (Опис):
Цибуля Ред барон – середньоранній (110 днів) сорт червоної цибулі салатного типу.
Чудово зберігається.
Цибулини середнього розміру, масою 50-120 г, щільні, привабливого червоного кольору, який залишається на цибулині і не «закрашує» ні ножі, ні інші компоненти салату.
Довго зберігає товарний вигляд.
Особливості вирощування:
Вирощують у відкритому ґрунті, розсадним та безрозсадним способом.
Насіння проростає при температурі 3 - 5°С.
У фазі 1 - 2 листків сходи переносять заморозки до -3 - 5°С.
При зимівлі в ґрунті цибуля витримує морози до мінус 15 - 17°С.
Оптимальна для росту цибулі є температура 20 - 25°С, максимальною 30 - 35°С.
У теплу погоду інтенсивніше розвивається надземна частина рослин, при нижчих температурах - коренева.
Цибуля – холодостійка та відноситься до рослин довгого дня.
Вимоги до вологості у рослин цибулі змінюються залежно від росту i розвитку.
Найбільша потреба у вологі спостерігається в період проростання насіння.
У період достигання цибуля ріпчаста менш вимоглива до вологості.
Зниження вологості ґрунту в цей час прискорює достигання цибулин, позитивно впливає на їхню лежкість, запобігає ураженню шийковою гниллю.
За відношенням до світла цибуля є вимогливою рослиною, потребує високої інтенсивності освітлення.
Цибуля рослина тривалого світлового дня.
За тривалого дня (15 - 16 годин) рослини добре ростуть і формують крупні цибулини, які добре достигають та зберігаються.
Цибулю ріпчасту потрібно вирощувати на родючих ґрунтах, достатньо забезпечених поживними речовинами і водою.
Непридатні для її вирощування важкі, перезволожені та кислі ґрунти.
Рослина дає гарні врожаї при внесені оптимальної кількості мінеральних добрив.