Диня Ольвія 1 г (Традиція)

Садиба
12301
11,00
грн.
Виробник:
Україна

Сорт чи гібрид (F1):
Сорт
Група стиглості:
Середньостигла, 75-85 днів
Вміст цукру, %:
10-11
Форма плоду:
Коротко-овальна
Вага плоду:
2,5 кг
Забарвлення поверхні плоду:
Світло-жовте
Поверхня плоду:
Щільна сітка у вигляді тріщинок
Аромат:
Середній

Особлива відмінність:

Диня Ольвія – сорт придатний для споживання у свіжому вигляді і для консервування. Транспортабельность плодів добра, зберігаються до лютого. Сорт відносно стійкий до фузаріозного в'янення та борошнистої роси.

Загальна інформація (Опис):

  • Диня Ольвія - середньостиглий сорт.
  • Плоди еліптичної форми, масою до 2,5 кг, шкірка гладенька, інколи з ледь помітною сіточкою, жовтого кольору.
  • М'якоть ніжна, солодка на смак та ароматна.
  • Дружня віддача врожаю.
  • Хороша транспортабельність.
  • Для споживання у свіжому вигляді та переробки.
  • Тепло- та світлолюбива культура, потребує легких ґрунтів, збагачених органічними речовинами.

Особливості вирощування:

  • Сорт для відкритого ґрунту, вирощується безрозсадним способом та розсадою.
  • Висівають насіння на глибину 2 - 4 см. Сходи з’являються на 7 добу при +28 - 30°С, після чого температуру, три або чотири доби знижують до +16 - 18°С.
  • У сонячні дні підвищують до 25 - 30°С, а у хмарні — утримують на рівні +20 - 22°С.
  • Вночі температура повинна бути +16 -18°С.
  • За тиждень до пересаджування розсади необхідно провести загартування.
  • Розсаду висаджують у відкритий ґрунт у 40 добовому віці, при наявності 2 – 3 справжніх листків.
  • Найоптимальніша температура для утворення зав’язі 25 - 30°С.
  • Захищені від вітру та достатньою кількістю сонячного світла ділянки як найкраще підходять для отримання плодів високої якості.
  • Культура гарно переносить посушливі періоди, сильне перезволоження ґрунту веде до негативних наслідків, корінь починає загнивати, а згодом призводить до загибелі всієї рослини.
  • Для отримання високого врожаю, слід обмежити розвиток вегетативної частини рослини.
  • Для цього необхідно проводити прищипування.
  • Прищипують головний пагін і залишають 2 – 3 бокових.
  • Таким чином, поживні речовини витрачаються не на нарощування зеленої маси, а йдуть на формування плодів.
  • Легкі, гарно аеровані з нейтральною реакцією ґрунти, що добре прогріваються як найкраще підходять для отримання врожаю високої якості.
  • Для гарного росту та розвитку, а також отримання якісних плодів необхідно вносити органічні добрива.

Вид Насіння: Дині

Також Вас можуть зацікавити