Виробник: Rijk Zwaan (Нідерланди) Сорт чи гібрид (F1): Гібрид (F1) Термін дозрівання: Середньоранній (70-75 днів від висадки розсади) Формування рослини, підв’язування: Не потребує формування, підв'язки Придатний для вирощування: Закритий і відкритий ґрунт Форма плоду (сортотип): Видовжено-циліндрична (сортотип Алмаз) Забарвлення шкірки плоду: Темно-фіолетова Середня вага плоду: 300-350 г
Особлива відмінність:
Баклажан Анатолія F1 – це гібрид універсального призначення, без шипів на плодоніжках, має стійкість до несприятливих факторів, а також має гарну лежкість.
Загальна інформація (Опис):
Баклажан Анатолія F1 - середньоранній (70-75 днів від висадки розсади) гібрид універсального призначення для вирощування в закритому й відкритому ґрунті.
Добре розвинута рослина відкритого типу з потужною кореневою системою.
Плоди видовжено-циліндричні, довжиною 22-24 см, масою 300-350 г, насиченого блискучого темно-фіолетового кольору, відрізняються відсутністю шипів на плодоніжках.
Цінується за відмінний вигляд, лежкість і стійкість до несприятливих факторів.
Підходить для свіжого споживання, переробки на ікру й заморозки.
Особливості вирощування:
Вирощують розсадним способом.
Сіють на глибину 1 см.
Сходи з’являються на 8-12 день за оптимальної температури для росту +17-25°С.
Розсаду висаджують у 55-60-денному віці.
Густота стояння рослин 3-4 шт./м². Після утворення на рослині 5-6 плодів видаляють бічні пагони й квітки, а над третім листком після останньої зав’язі прищипують стебло.
Важкі й холодні ґрунти непридатні для вирощування баклажанів.