Гарбуз Арабатський 15 шт. (Садиба)

Садиба
12406
11,00
грн.
Виробник:
Україна

Сорт чи гібрид (F1):
Сорт
Група стиглості:
Середньопізній (120-125 днів)
Вид:
Мускатний
Забарвлення поверхні плоду:
Коричнево-помаранчевий
Забарвлення м'якушу:
Червоно-помаранчевий
Вага плоду:
6-8 кг

Особлива відмінність:

Гарбуз Арабатський – даний сорт має приємний солодкий фруктовий смак, зберігається до 4 місяців без втрати корисних якостей.

Загальна інформація (Опис):

  • Гарбуз Арабатський - популярний мускатний, середньопізній (120-125 днів) сорт.
  • Рослина компактна, довгостебельна, невибаглива у вирощуванні.
  • Плоди коричнево-помаранчеві, за формою подібні до груші, вагою 6-8 кг, із невеликою насіннєвою камерою.
  • Має тонку шкірочку й товстий, щільний, соковитий, червоно-помаранчевий м'якуш із приємним солодким фруктовим смаком.
  • Цей сорт придатний для виготовлення соків і пюре, для дієтичного та дитячого харчування, використовується в кулінарії.
  • А яка смачна з нього каша! ·Плоди лежкі, їх можна зберігати до 4 місяців без втрати корисних якостей.
  • Високі смакові й товарні характеристики забезпечили цьому гарбузу популярність і великий попит серед городників.

Особливості вирощування:

  • Висівають культуру, коли ґрунт прогріється до 10-12°С і мине загроза весняних приморозків.
  • Глибина загортання насіння 5-6 см.
  • Оптимальна температура для проростання 18-22°С, а для росту й формування врожаю 25-27°С.
  • Зниження температури після появи сходів до -1°С призводить до загибелі паростків, у період квітування при +12-15°С можливе опадання бутонів і квіток.
  • Оптимальна густота стояння 1,5-2 рослини/м2.
  • Кислі й перезволожені ґрунти для вирощування гарбуза непридатні.

Вид Насіння: Гарбузи

Також Вас можуть зацікавити