Буряк столовий Кіоджа 10 г (Садиба)

Садиба
12631
27,00
грн.
Виробник:
Suba Seeds (Італія)

Сорт чи гібрид (F1):
Сорт
Група стиглості:
Ранньостиглий (75-80 днів)
Форма плоду:
Округла
Середня маса плоду:
Середнього розміру
Наявність світлих концентричних кілець:
З широкими концентричними білими кільцями

Особлива відмінність:

Буряк столовий Кіоджа – даний сорт чудово кваситься та являється незамінним компонентом українського борщу.

Загальна інформація (Опис):

  • Буряк Кіоджа – ранньостиглий (75-80 днів) урожайний сорт столового буряку для вирощування у відкритому ґрунті.
  • Рослина компактна, коренеплід середнього розміру з невеличкою гичкою.
  • Плоди гладенькі, округлі, темно-червоного кольору з тоненькою шкіркою.
  • М’якуш соковитий, солодкуватий, з добре вираженими широкими концентричними білими кільцями на червоному фоні – характерне забарвлення “борщового” буряку.
  • Використовується у свіжому вигляді, після термічної обробки, чудово кваситься, незамінний компонент українського борщу.

Особливості вирощування:

  • Висівається безпосередньо в ґрунт під зиму, рано навесні або початку літа.
  • Глибина загортання 1-3 см, ґрунт зверху треба ущільнити.
  • Проростає при +6-8°C, доросла рослина витримує приморозки -2-4°С, а оптимальна для росту +15-25°С. У період сходів достатньо вимогливий до вологи.
  • Потребує проріджування в фазі 3-4 справжніх листків.
  • Оптимальна густота стояння 45-50 шт./м2.
  • Супіщана родюча земля найкращий вибір для вирощування буряку.

Вид Насіння: Буряк

Також Вас можуть зацікавити