Виробник: Chrestensen (Німеччина) Сорт чи гібрид (F1): Гібрид (F1) Група стиглості: Ранньостиглий (35-45 діб від сходів) Маса «розетки» капусти: 1,5-3 кг
Особлива відмінність:
Капуста китайська Джой Чой – ранньостиглий (35-45 діб від сходів) гібрид зеленочерешкової листової капусти, що не утворює качана.
Загальна інформація (Опис):
Листя зібране в розетку діаметром 20-40 см, черешки товсті, білого забарвлення, і часто складають 2/3 маси капусти, мають пряно-гірчичний смак.
Одна "розетка" виростає заввишки 20 см, вагою 1,5 - 3кг.
Гібрид невибагливий у вирощуванні і високоврожайний.
В їжу використовують ніжне листя і м’ясисті черешки, які делікатно ароматизують супи, салати, соте, чудово смакують у приготуванні на пару та в сирому вигляді.
Особливості вирощування:
Вирощують розсадним способом.
Глибина загортання насіння 0,7-1,2 см, проростає при температурі +2-4°С.
Оптимальна для росту +15-18°С.
У стадії першого справжнього листка, сіянці проріджують, густота стояння рослин- 6-8 шт./м².
Нестача вологи під час вегетації уповільнює ріст рослин і призводить до утворення суцвіть.
Для вирощування придатні родючі супіщані й легкосуглинкові ґрунти з нейтральною або слабокислою реакцією (рН 6-7).