Боби шаблеподібні, світло-зелені, з 10-11 крупними насінинами насиченого зеленого забарвлення.
З одного стручка можна отримати до 20 г солодкого, соковитого й ніжного «зеленого горошку».
Смарагдові насінини цього сорту - відмінний варіант для споживання в свіжому вигляді, для консервування й заморожування.
Сорт виявляє стійкість до високих температур, а також до фузаріозного в’янення.
Овочеве диво - один із найоригінальніших сортів мозкового гороху з «вусатим» типом листа для присадибного господарства, який повністю підтверджує свою назву високою продуктивністю й чудовими кулінарними якостями.
Особливості вирощування:
Висівають горох на добре освітлених ділянках як найраніше навесні на глибину 4-5 см.
Запізнення з сівбою навіть на 2-5 днів призводить до зниження продуктивності рослин.
Норма посіву 10-30 г/м².
Проростання починається при температурі + 4°С, оптимальна для розвитку +18°С.
Рекомендована густота стояння рослин 80-110 шт./м².
У період цвітіння культура досить вибаглива до вологи.
Кислі й важкі ґрунти з високим заляганням ґрунтових вод непридатні для вирощування гороху.