Сорт чи гібрид (F1): Гібрид (F1) Група стиглості: Ранньостиглий (60 днів після висадки розсади) Сортотип: Блочний Середня вага плоду: 190-200 г Товщина стінки плоду: 6-8 мм
Особлива відмінність:
Перець солодкий Блонді F1 – стійкий до ураження вірусами й стресів, високі смакові якості.
Загальна інформація (Опис):
Ранньостиглий (60 днів після висадки розсади) високоврожайний гібрид кубовидного перцю для вирощування в скляних і плівкових теплицях.
Компактний кущик добре облиствлений, із короткими міжвузлями.
Плоди чотирикамерні, товстостінні, масою 190-200 г, у технічній стиглості кольору слонової кістки, у біологічній - золотисто-жовті.
Гібрид стійкий до ураження вірусами й стресів.
Цінується за високі смакові якості.
Для приготування салатів, тушкування, смаження, заморозки.
Особливості вирощування:
Вирощують розсадним способом.
Глибина загортання насіння 1-2 см. Сходи з’являються на 5-7 день при температурі +13°С і вище, оптимальна для росту +20-30°С.
Розсаду висаджують у фазі 8-9 справжніх листків у 60-65-денному віці, коли температура ґрунту досягне +10-12°С, а повітря +13-15°С і мине загроза приморозків.
Густота висадки 3,5-5,5 шт./м2.
Чутливий до зниження температури, умов освітлення, вологозабезпечення.
Вирощують на легких родючих ґрунтах із рН 6,0-6,6.