Високоросла рослина з великою кількістю довгого темно-зеленого ароматного листя відрізняється солодкуватим смаком, який нагадує поєднання анісу й кмину, і яскравим свіжим ароматом.
Квітуча парасолька з насінням утворюється дуже пізно.
Молода зелень добре поєднується з іншими травами, вживають у свіжому й сушеному вигляді - в якості приправи й обов’язкового інгредієнту для консервації та засолки, пряне насіння сушать на спеції.
Висока продуктивність, надврожайність зеленого листя, витривалість і легкість у вирощуванні зробили сорт популярним як серед городників-любителів, так і фермерів-професіоналів.
Особливості вирощування:
Вирощуйте кріп прямим висівом у відкритий ґрунт або теплицю впродовж усього безморозного періоду року. Глибина загортання насіння 1,5-2,0 см.
Проростає вже при температурі +2-3°С, а перші сходи з’являться на 16-20 день після посіву.
Для конвеєрного надходження зеленої маси посів проводять кожні 15-20 днів.
Окремо висаджені рослини кропу дають набагато більше зелені.