Виробник: Satimex (Німеччина) Сорт чи гібрид (F1): Сорт Група стиглості: Середньоранній (115-120 днів) Місце вирощування: Відкритий / закритий ґрунт Форма і довжина плоду: 10-15 см Забарвлення плоду в технічній / біологічній стиглості: Насичено-червоне
Особлива відмінність:
Перець гострий Каєнський – середньоранній (115-120 днів) високоврожайний сорт для відкритого й закритого ґрунту.
Видовжено-конічні плоди із загостреним носиком, довжиною 10-15 см, середньою товщиною стінки, злегка ребристою шкіркою, зеленого забарвлення в технічній стиглості, насичено-червоного - в біологічній.
Відрізняється стійкістю до поширених захворювань, приємним насиченим ароматом і пряно-пекучим смаком перчинок.
Використовується в свіжому, сушеному й молотому вигляді в якості спеції до різноманітних страв, соусів і маринадів.
Особливості вирощування:
Вирощують розсадним способом.
Глибина загортання насіння 1-2 см.
Сходи з’являються на 5-7 день при температурі +13°С і вище, оптимальна для росту +20-30°С.
Розсаду висаджують висотою 20-25 см у 60-65 денному віці, коли температура ґрунту досягне +10-12°С і мине загроза приморозків.
Густота висадки 3,5-5,5 шт./м2.
Чутливий до зниження температури, умов освітлення, вологозабезпечення.
Вирощують на легких родючих ґрунтах із рН 6,0-6,6.