Баклажан Вайт Егг 0,2 г (Садиба)

Садиба
12400
12,00
грн.
Виробник:
Legutko (Польща)

Сорт чи гібрид (F1):
Сорт
Термін дозрівання:
Середньостиглий (110-115 діб)
Формування рослини, підв’язування:
Не потребує формування, підв'язки
Придатний для вирощування:
Закритий і відкритий ґрунт
Форма плоду (сортотип):
Овальна
Забарвлення шкірки плоду:
Біла
Середня вага плоду:
190-250 г
Врожайність:
3-5 кг/м² у відкритому, 5-6 кг/м² у закритому ґрунті

Особлива відмінність:

Баклажан Вайт Егг – даний сорт не має гіркоти, а також він характеризується малою кількістю насінин та довгою лежкістю без втрати якості.

Загальна інформація (Опис):

  • Баклажан Вайт Егг - середньостиглий (110-115 діб), низькорослий (45-60 см) сорт для відкритого й закритого ґрунту з дивовижною формою плодів яскраво-білого кольору.
  • Рослина утворює по 6-8 «плодів-яєчок» вагою 190-250 г, із маленькими шипами на плодоніжках і ніжним білим м’якушем чудового смаку, без гіркоти, з малою кількістю насінин.
  • Врожайність 3-5 кг/м² у відкритому, 5-6 кг/м² у закритому ґрунті.
  • Зірвані баклажанчики довго зберігають свої смакові і товарні якості.
  • Надзвичайно смачні у смаженому, тушкованому й печеному вигляді.

Особливості вирощування:

  • Вирощують розсадним способом. Глибина посіву 1 см.
  • Сходи з’являються на 8-12 день при оптимальній температурі для росту +17-25°С.
  • Розсаду висаджують у віці 45-60 днів.
  • Густота стояння рослин 3-4 шт./м².
  • При низькій вологості та температури повітря нижче +15°С, запилення призупиняється, квітки та зав’язі опадають.
  • Важкі та холодні ґрунти непридатні для цієї культури, вона вдячно відгукується на внесення добрив або перегною.

Вид Насіння: Баклажани

Також Вас можуть зацікавити