Сорт чи гібрид (F1): Гібрид (F1) Придатність до вирощування: Відкритий і закритий ґрунт Група стиглості: Ранньостиглий (39-43 днів) Забарвлення шкірки плоду: Світло-зелене
Особлива відмінність:
Кабачок Ангеліна F1 – у даного гібриду відсутня ребристість, а також він має високу якість при будь-яких умовах вирощування. Характеризується високою стійкістю до вірусів мозаїки та плямистості й борошнистої роси.
Загальна інформація (Опис):
Ранньостиглий (39-43 днів) гібрид.
На компактному кущику з короткими міжвузлями формуються світло-зелені плоди циліндричної форми, однорідність яких зберігається протягом усього тривалого періоду збору урожаю.
Плоди довго зберігають свіжість і добре транспортуються завдяки відсутності ребристості.
Товарна якість при будь-яких умовах вирощування, висока стійкість до вірусів мозаїки, плямистості й борошнистої роси відрізняють гібрид серед інших.
Гарні смакові властивості добре проявляються в приготованих стравах.
Особливості вирощування:
Вирощують розсадним і безрозсадним способами.
Висівають, коли ґрунт прогріється до +12-14°С і мине загроза приморозків.
Глибина загортання насіння 4-6 см.
Сходи з’являться на 5-8 день за температури не нижче +15°С, оптимальна для росту +20-25°С.
Рекомендована густота стояння рослин 1-2 шт./м2.
Розсаду висаджують у 20-30 денному віці.
Найкращий ґрунт - родючий легкий суглинок або чорнозем нейтральної чи слабко-лужної реакції.