Сорт чи гібрид (F1): Гібрид (F1) Група стиглості: Ранньостиглий (62-65 днів) Місце вирощування: Відкритий і закритий ґрунт Сортотип: Ламуйо Форма і довжина плоду: Витягнуто-кубоподібний Середня вага плоду: 190-220 г Товщина стінки плоду: 6-8 мм
Особлива відмінність:
Перець солодкий Барбі F1 – високоврожайний, відмінне формування плодів у спекотний період, підвищена стійкість до стресових умов, несхильність до ураження поширеними хворобами.
Загальна інформація (Опис):
Ранньостиглий (62-65 днів) високоврожайний гібрид перцю сортотипу ламуйо з тривалим періодом плодоношення для вирощування у відкритому й закритому ґрунті.
Плоди витягнуто-кубоподібної форми, масою 190-220 г, товщиною стінки 6-8 мм, у технічній стиглості від кольору слонової кістки до золотисто-жовтого, у біологічній - яскраво-червоні.
Цінується за відмінне формування плодів у спекотний період і підвищену стійкість до стресових умов, несхильність до ураження поширеними хворобами, універсальність у споживанні.
Особливості вирощування:
Вирощують розсадним способом.
Глибина загортання насіння 1-2 см.
Сходи з’являються на 5-7 день при температурі +13°С і вище, оптимальна для росту +20-30°С.
Розсаду висотою 20-25 см висаджують у 60-65 денному віці, коли температура ґрунту досягне +10-12°С і мине загроза приморозків.
Густота висадки 3,5-5,5 шт./м2.
Чутливий до зниження температури, умов освітлення, вологозабезпечення.
Вирощують на легких родючих ґрунтах із рН 6,0-6,6.