Сорт чи гібрид (F1): Гібрид (F1) Місце вирощування, закритий/відкритий грунт: Відкритий грунт/тимчасові укриття Група стиглості: Середньоранній (75-80 дні) Маса головки капусти: 1,5-2,0 кг Стійкість до ураження хворобами та шкідниками: До фузаріозу й бактеріозу
Загальна інформація (Опис):
Середньоранній (75-80 дні) сильнорослий гібрид.
Компактна рослина з сильною кореневою системою й розгалуженими міцними головками середньою масою 1,5-2,0 кг.
Суцвіття пишні, блакитно-зеленого кольору.
Відзначається стійкістю до фузаріозу й бактеріозу, стабільністю врожаю в будь-яких умовах.
Гібрид спеціально культивований для отримання найякіснішого врожаю для переробки - відмінно зберігається в замороженому вигляді, смакує в різноманітних тушкованих стравах і запіканках.
Особливості вирощування:
Вирощують розсадним способом і прямим висівом у ґрунт.
Глибина загортання насіння 1,0-2,0 см, яке проростає вже при +3-5°C.
Сходи з'являються на 4-6 день за оптимальної температури +22-25°C.
Загартована 40-60-денна розсада витримує приморозки до -5-8°C.
Густота стояння рослин 3-4 шт./м2.
У фазі формування головок вимоглива до вологи.
Добре росте в родючому ґрунті з pH 5,5-7,5.
Надмірне азотне живлення затримує формування плодів.