Гарбуз Гілея 10 г (Садиба)

Садиба
12752
25,00
грн.
Виробник:
Україна

Сорт чи гібрид (F1):
Сорт
Група стиглості:
Середньостиглий (95-105 днів)
Вид:
Мускатний
Форма плоду:
Округла або коротка овальна
Забарвлення поверхні плоду:
Помаранчеве з рожевим відтінком
Забарвлення м'якушу:
Червоно-помаранчеве
Вага плоду:
6-9 кг

Особлива відмінність:

Гарбуз Гілея – сорт універсального напрямку використання, придатний для вирощування насіння на технічні цілі. Має гарну лежкість.

Загальна інформація (Опис):

  • Середньостиглий (95-105 днів) сорт мускатного гарбуза для вирощування на суходолі й на зрошуванні.
  • Плоди кулястої або короткої овальної форми, вагою 6,0-9,0 кг, помаранчевого забарвлення з рожевим відтінком.
  • Шкірка гарбуза тонка, м'якуш червоно-помаранчевий, товстий (до 10 см), крихкої текстури, соковито-солодкий із значним вмістом каротину.
  • Плоди гарно транспортуються, добре зберігаються - до 12 місяців.
  • Врожайність на суходолі 4,5 кг/м2, при зрошуванні до 11,0 кг/м2.
  • Універсального використання – з нього готують каші, печуть пироги й кекси, а також смажать і запікають.
  • А з достиглих плодів отримують смачне і корисне гарбузове насіння.

Особливості вирощування:

  • Висівають культуру, коли ґрунт прогріється до 10-12°С і мине загроза весняних приморозків.
  • Глибина загортання насіння 5-6 см.
  • Оптимальна температура для проростання 18-22°С, а для росту й формування врожаю 25-27°С.
  • Зниження температури після появи сходів до -1°С призводить до загибелі паростків, в період квітування при +12-15°С можливе опадання бутонів і квіток.
  • Оптимальна густота стояння 1,5-2 рослини/м2. Кислі й перезволожені ґрунти для вирощування гарбуза непридатні.

Вид Насіння: Гарбузи

Також Вас можуть зацікавити