Сорт чи гібрид (F1): Сорт Придатність до вирощування: Відкритий ґрунт Група стиглості: Середньостиглий (45-55 днів) Забарвлення шкірки плоду: Сніжно-білий Діаметр плоду: 10-12 см Середня вага плоду: 250-500 г Врожайність: до 6 кг/м2
Загальна інформація (Опис):
Середньостиглий (45-55 днів) високоврожайний сорт для відкритого ґрунту.
Компактний кущик формує велику кількість сніжно-білих дископодібних, злегка хвилястих плодів діаметром 10-12 см, вагою 250-500 г, із ніжним щільним м’якушем і відмінним приємним смаком.
Врожайність до 6 кг/м2.
Відрізняється невибагливістю до умов вирощування.
Сорт чудово підходить для приготування різноманітних страв, не втрачає текстури й смакових якостей при переробці на соління, консервацію та на овочеву ікру.
Особливості вирощування:
Вирощують розсадним і безрозсадним способами.
Висівають, коли температура ґрунту досягне +12-14°С і мине загроза приморозків.
Глибина загортання насіння 3-4 см.
Сходи з’являться на 5-8 день за температури не нижче +15°С, оптимальна для росту +20-25°C.
У фазі першого справжнього листа формується густота стояння 1-2 шт./м2.
Розсаду висаджують у 20-30-денному віці.
Найкращий ґрунт - родючий легкий суглинок або чорнозем нейтральної чи слабко-лужної реакції.