Диня Ребекка F1 5 шт. (СЦ)

Садиба
12415
35,00
грн.
Виробник:
Hazera (Нідерланди)

Сорт чи гібрид (F1):
Гібрид (F1)
Група стиглості:
Середньорання (65-70 днів)
Сортотип:
Ананас
Вміст цукру, %:
13
Форма плоду:
Овальна
Вага плоду:
3,5-6,0 кг
Забарвлення поверхні плоду:
Світло-помаранчеве
Поверхня плоду:
Щільна сітка
Забарвлення м'якуша:
Помаранчеве
Аромат:
Сильний

Особлива відмінність:

Диня Ребекка F1 – високоурожайний гібрид для вирощування переважно у відкритому грунті. Використовують для споживання в свіжому вигляді, а також для переробки на пюре, соки, запікання.

Загальна інформація (Опис):

  • Диня Ребекка F1 - ранньостиглий (60-65 днів) гібрид Ананасного типу із потужним, добре розвиненим, листовим апаратом.
  • Рослина адаптована до високих температур, формує по 4-6 плодів на рослині навіть при стресових погодних умовах.
  • Плоди овальної форми з добре вираженою широкою сіткою і малою насіннєвою камерою.
  • М’якоть білого кольору, ніжної консистенції з неперевершеним ароматом.
  • Характерною ознакою гібриду є високий вихід товарної продукції придатної для транспортування.
  • Диня толерантна до фузаріозного в’янення, борошнистої роси та переноспорозу.
  • Рекомендована густота стояння – 6-8 рослин/м2.

Особливості вирощування:

  • Гібрид дині вирощується у відкритому ґрунті, розсадним та безрозсадним способом.
  • Глибина загортання насіння від 2 до 4 см.
  • Сходи з’являються на 7 добу при +28 - 30°С, після чого температуру, три або чотири доби знижують до +16 - 18°С.
  • У сонячні дні підвищують до 25 - 30°С, а у хмарні — утримують на рівні +20 - 22°С.
  • Вночі температура повинна бути +16 -18°С.
  • За тиждень до пересаджування розсади необхідно провести загартування.
  • Розсаду висаджують у відкритий ґрунт у віці 40 діб, при наявності 2 – 3 справжніх листків, при умові відсутності весняних заморозків.
  • Найоптимальніша температура для утворення зав’язі 25 - 30°С.
  • Захищені від вітру та достатньою кількістю сонячного світла ділянки як найкраще підходять для отримання плодів високої якості.
  • Культура гарно переносить посушливі періоди, сильне перезволоження ґрунту веде до негативних наслідків, корінь починає загнивати а згодом і вся рослина гине.
  • Однак, щоб отримати добрий урожай, слід обмежити розвиток вегетативної частини рослини.
  • Для цього проводиться процедура прищипування.
  • Таким чином, поживні речовини витрачаються не на нарощування зеленої маси, а йдуть на формування плодів.
  • Головний пагін прищипувати не потрібно, тому що в гібрида дині утворюються жіночі квіти.
  • Прищипують лише бічні на рівні 2-ї пари листя.
  • Легкі, гарно аеровані з нейтральною реакцією ґрунти, що добре прогріваються як найкраще підходять для отримання врожаю високої якості.
  • Для гарного росту та розвитку, а також отримання якісних плодів необхідно вносити органічні добрива.

Вид Насіння: Дині

Також Вас можуть зацікавити