Гарбуз Лонг Неаполь 10 г (Садиба)

Садиба
12604
28,00
грн.
Виробник:
Україна

Сорт чи гібрид (F1):
Сорт
Група стиглості:
Середньостиглий (105-118 днів)
Вид:
Мускатний
Забарвлення поверхні плоду:
Темно-зелене з помаранчевими прожилками
Забарвлення м'якушу:
Яскраво-помаранчеве
Вага плоду:
7-9 кг

Особлива відмінність:

Гарбуз Лонг Неаполь – даний сорт має маленьку насіннєву камеру, гарну лежкість та високий вміст цукрів.

Загальна інформація (Опис):

  • Гарбуз Лонг Неаполь – середньостиглий (105-118 днів), старовинний італійський сорт мускатного гарбуза.
  • Плоди великі, циліндричні, дуже довгі (до 1 м), вага яких 7-9 кг, а може досягати і 20, і до 35 кг.
  • Шкірка тверда, темно-зеленого кольору з помаранчевими прожилками, під час зберігання стає жовто-коричневою.
  • Насіннєва камера маленька.
  • М`якуш солодкий, соковитий, яскраво-помаранчевого кольору, крихкої структури з великим вмістом каротину.
  • Гарбузи добре зберігаються.
  • Завдяки високому вмісту цукрів кулінарне використання сорту Лонг Неаполь просто необмежене.
  • З нього роблять каші, пудинги, торти, тістечка, цукати, варення й сік, його варять, тушкують, заморожують і сушать.
  • Його із задоволенням їдять домашні тварини, молоко у корів стає «каротинового» жовтуватого кольору.

Особливості вирощування:

  • Висівають коли ґрунт прогріється до +10-12°С і мине загроза приморозків.
  • Глибина загортання насіння 5-6 см.
  • Оптимальна температура для проростання +18-22°С, а для росту +25-27°С.
  • Зниження температури після появи сходів до -1°С призводить до загибелі паростків, у період квітування при +12-15°С можливе опадання бутонів і квіток.
  • Оптимальна густота стояння 0,7-1,0 рослини/м2.
  • Кислі й перезволожені ґрунти для вирощування гарбуза непридатні.

Вид Насіння: Гарбузи

Також Вас можуть зацікавити