Редька Мюнхенське Пиво 10 г (Традиція)

Садиба
12458
19,00
грн.
Виробник:
Satimex (Німеччина)

Сорт чи гібрид (F1):
Сорт
Група стиглості, період від посіву до початку плодоношення:
Середньопізній
Умови вирощування за пріоритетністю:
Відкритий ґрунт
Забарвлення: коренеплоду/м'якуша:
Біле/біле
Форма коренеплоду:
Видовжено-конусоподібна
Середня вага коренеплоду:
300-350 г
Смак:
Солодкувато-гострий
Термін зберігання:
3-4 місяця
Призначення:
Для використання в свіжому вигляді, для переробки не підходить.

Загальна інформація (Опис):

  • Редька Мюнхенське пиво – середньопізній сорт зі справжнім баварським смаком!
  • Коренеплоди масою 300-350 г, білого кольору, із соковитою, хрумкою, солодко-гострою м’якоттю.
  • Висівають з червня по липень на глибину 1-2 см, не допускаючи загущених посівів.
  • Відзначається урожайністю, високою якістю коренеплодів, стійкістю до хвороб та високою лежкістю.

Особливості вирощування:

  • Вирощується у відкритому ґрунті.
  • Висівають восени чи рано навесні, висів насіння проводить на глибину 2 – 3 см.
  • Редька - холодостійка й маловимоглива до тепла культура.
  • Сходи її витримують заморозки до мінус 2°С, а дорослі рослини до мінус 4 - 5 °С, здатність до зберігання при цьому не знижується.
  • Найкращий ріст та формування якісних коренеплодів відбувається при температурі 16 - 18°С.
  • Рослина вимоглива до вологості ґрунту, при нестачі вологи відбувається формування неякісних коренеплодів, погіршуються товарні та смакові властивості редьки.
  • Рослина короткого дня, але при цьому погано переносить затінення.
  • Для вирощування краще обирати гарно освітлені ділянки.
  • Редька добре росте на легких за механічним складом з слабкокислою або нейтральною реакцією ґрунтах, з оптимальним вмістом поживних елементів.
  • Рослина гарно реагує на внесення органічних та мінеральних добрив, які потрібно вносити в оптимальній кількості для отримання врожаїв високої якості.

Вид Насіння: Редька

Також Вас можуть зацікавити