Сорт чи гібрид (F1): Сорт Придатність до вирощування: Відкритий ґрунт Група стиглості: Ранньостиглий (43-45 днів) Забарвлення шкірки плоду: Сонячний Діаметр плоду: 10-12 см Середня вага плоду: 250-300 г Врожайність: до 6 кг/м2
Загальна інформація (Опис):
Ранньостиглий (43-45 днів) делікатесний сорт для відкритого ґрунту.
Потужний компактний кущик формує яскраві плоди діаметром 10-12 см, вагою 250-300 г, сонячного кольору з тонкою шкіркою і щільним твердим білим м’якушем, який відрізняється неперевершеними смаковими якостями.
Врожайність до 6 кг/м2.
Чудово смакує в будь-яких стравах, відмінно підходить для переробки – заморожування, соління й консервування, а також на овочеву ікру, адже не втрачає своїх властивостей і кольору.
Особливості вирощування:
Вирощують розсадним і безрозсадним способами.
Висівають, коли температура ґрунту досягне +12-14°С і мине загроза приморозків.
Глибина загортання насіння 3-4 см.
Сходи з’являться на 5-8 день за температури не нижче +15°С, оптимальна для росту +20-25°C.
У фазі першого справжнього листа формується густота стояння рослин 1-2 шт./м2.
Розсаду висаджують у 20-30-денному віці.
Найкращий ґрунт - родючий легкий суглинок або чорнозем нейтральної чи слабко-лужної реакції.