Сорт чи гібрид (F1): Гібрид (F1) Група стиглості: Ранньостиглий (90-110 днів) Форма плоду: Округла Наявність світлих концентричних кілець: Відсутні Середня маса плоду: 220 – 450 г Врожайність: 6,5-7,5 кг/м²
Особлива відмінність:
Буряк столовий Пабло F1 – більш всього підходить для весняного і осіннього вирощування, плоди "зручного" розміру, не переростають.
Загальна інформація (Опис):
Ранньостиглий (90-110 днів) гібрид із округлою формою коренеплоду для весняного й осіннього вирощування.
Плоди вагою 220-450 г, темно-бордового забарвлення, рівненькі, «зручного» розміру, в середині насиченого темно-червоного кольору, без прожилок, соковитої й щільної текстури.
Урожайність 6,5-7,5 кг/м2.
Стійкий до стрілкування й ураження церкоспорозом.
Використовується для продукції на пучок, тривалого зберігання, переробки, в свіжому вигляді й приготування страв.
Особливості вирощування:
Висівайте безпосередньо в ґрунт під зиму, рано навесні чи на початку літа.
Насіння проростає при температурі +6-8°C, доросла рослина витримує приморозки -2-4°С, а оптимальна для росту +15-25°С.
Глибина загортання 1-3 см, ґрунт зверху насіння треба ущільнити.
У період сходів рослина достатньо вимоглива до вологи.
Потребує проріджування в фазі 3-4 справжніх листків.
Оптимальна густота стояння рослин 50-60 шт./м2.
Супіщана родюча земля найкращий вибір для вирощування буряку.