Сорт чи гібрид (F1): Сорт Місце вирощування, закритий/відкритий грунт: Відкритий грунт / закритий грунт Група стиглості: Середньостиглий (від висадки розсади 120-130 днів) Врожайність: 1,1-1,7 кг/м2
Загальна інформація (Опис):
Середньостиглий (від висадки розсади 120-130 днів) сорт для відкритого й закритого ґрунту.
На рослині заввишки 0,8-1,0 м, із незначним антоціановим забарвленням, формуються качанчики темно-зеленого кольору, щільні, вирівняні, вагою близько 13 г, вишуканого смаку без гостроти й гірчинки.
Врожайність плодів 1,1-1,7 кг/м2.
Сорт холодостійкий, не хворіє, має відмінні смакові й дієтичні якості.
Використовується в свіжому вигляді, в домашній кулінарії, для заморозки й консервації.
Особливості вирощування:
Вирощують переважно через розсаду.
Глибина загортання насіння 2 см.
Проростає вже при температурі +5-6°С.
Оптимальна для росту +18-20°С, вище +25°С розвиток рослин погіршується.
Розсаду висаджують, коли мине загроза приморозків у віці 35-40 днів, густота стояння рослин 3,0-3,5 шт./м2.
Нестача вологи уповільнює ріст рослин і погіршує якість продукції.
Для вирощування придатні родючі супіщані й легкосуглинкові ґрунти з нейтральною або слабокислою реакцією (рН 6-7).