Сорт чи гібрид (F1): Сорт Придатність до вирощування: Відкритий ґрунт Група стиглості: Ранньостиглий (48-50 днів) Забарвлення шкірки плоду: Темно-зелене Довжина плоду: 18-20 см Середня вага плоду: 0,8-1,0 кг
Особлива відмінність:
Кабачок Чорний Красень – даний сорт має приємний солодкуватий присмак, скоростиглість, стійкість до поширених захворювань та високу врожайність протягом усього теплого сезону.
Загальна інформація (Опис):
Ранньостиглий (48-50 днів) популярний сорт кабачку-цукіні для вирощування у відкритому ґрунті.
На компактному кущику формуються красиві видовжені циліндричні плоди (18-20 см) темно-зеленого кольору, вагою до 0,8-1,0 кг, із тонкою ребристою шкіркою й ніжним м’якушем.
Сорт відрізняється приємним солодкуватим присмаком.
Широке розсічене листя має характерний світлий візерунок.
Городники й фермери зі всього світу полюбляють цей сорт за скоростиглість, стійкість до поширених захворювань, високу врожайність протягом усього теплого сезону.
Для використання в кулінарії, засолці й консервації, зберігання в замороженому вигляді.
Молоді плоди добре смакують навіть у сирому вигляді в салатах.
Особливості вирощування:
Вирощують розсадним і безрозсадним способами.
Висівають, коли температура ґрунту досягне +12-14°С і мине загроза приморозків.
Глибина загортання насіння 4-6 см, норма висіву 0,2-0,4 г/м2.
Сходи з’являться на 5-8 день за температури повітря не нижче +15°С, оптимальна для росту +20-25°C.
Рекомендована густота стояння рослин 1-2 шт./м2.
Розсаду висаджують на грядку у 20-30 денному віці.
Найкращий ґрунт для вирощування - родючий легкий суглинок або чорнозем нейтральної чи слабко-лужної реакції.