Томат (помідор) Де Барао Червоний 0,1 г (Традиція)
Садиба
12309
11,00
грн.
грн.
Купити
Виробник: Україна
Сорт чи гібрид (F1): Сорт Висота рослини: Високорослий, 150-200 см Період від посіву до початку плодоношення: Середньопізній, 120-125 днів Умови вирощування: Відкритий/закритий грунт Сортотип: Сливка Колір плоду: Червоний Форма плоду: Округло-овальна Середня вага плоду: 60-100 г Зелена пляма біля плодоніжки: Відсутня Cмак і консистенція плоду: М'ясиста, густа Призначення: Для свіжого споживання, консервування Спосіб висадки: Розсада 60-65-денного віку Стійкість до захворювань і шкідників: Фузаріозу, вертицильозу, фітофторозу Рекомендована густота стояння рослин, шт/м2: 2,0 - 3,0 Особливості вирощування: Кілкова, пасинкування у 1-2 пагони
Особлива відмінність:
Томат (помідор) Де Барао Червоний – даний сорт відрізняється потужними рослинами, тривалим періодом плодоношення. Плоди використовують для всіх видів консервування, не лопаються, не ушкоджуються під час транспортування. Урожайність до 20 кг з куща.
Загальна інформація (Опис):
Томат Де Барао червоний - індетермінантний (1,5-2 м) середньопізній, стійкий до засухи та фітофторозу сорт.
Відзначається довгим періодом плодоношення, високою урожайністю, холодостійкістю, лежкістю.
Плоди червоного кольору, масою 60-100 г, гарно виглядають на грядці та у консервації.
Насіння висівайте у другій декаді лютого - першій березня.
Після того, як утвориться другий справжній лист - пікіруйте, заглиблюючи до сім'ядольних листочків.
Особливості вирощування:
Середньопізній, високорослий сорт для вирощування в теплицях та відкритому ґрунті.
Вирощують здебільшого через розсаду, яку висаджують у віці 60 - 65 діб на постійне місце, коли минуть весняні заморозки.
Густота стояння становить 2 – 3 рос/м².
Оптимальна температура для правильного росту та розвитку 25 - 30°С.
Зниження температури до 13 - 15°С викликає опадання бутонів, при 8°С ріст рослини зупиняється.
Для культури важливим фактором є освітлення, при його нестачі квіти не розкриваються.
Рослина відносно посухостійка, але значна нестача вологи призводить до формування неякісних плодів.
Сильне перезволоження, також негативно впливає на рослину, коренева система загнивається і з часом рослина гине.
Різкі коливання вологості повітря та ґрунту викликають розтріскування плодів, а довготривала посуха призводить до ураження рослини вершинною гниллю.
Томат може рости на різних ґрунтах, але найбільше полюбляє легкі за механічним складом, добре прогріті ґрунти з нейтральною кислотністю.
Достатня кількість елементів живлення дуже важлива для формування врожаю високої якості, тому внесення органічних і мінеральних добрив особливо на початку росту та в період формування плодів сприяє гарному розвитку рослини.